La început de drum

Începuturile pot fi pline de entuziasm atunci când în preajmă se află oamenii potriviți pentru a-ți oferi susținerea necesară.
Da, suntem un brand românesc aflat la început de drum și încă mai avem multe lucruri de făcut, dar ne bucurăm să vedem că se poate crește, pas cu pas.

Credem că e importantă susținerea atunci când pornești orice proiect major în viață, iar suportul celor din jur ne-a dat un boost de încredere.
E adevărat că anul 2020 nu a fost unul ușor, însă ne-a arătat că provocările nu ne opresc, ci ne fac mai creativi, mai capabili de readaptare.

În 2021 am pornit cu mai mult curaj în direcția unei vieți trăite cu bucurie, încredere și poate mai multă serenitate.

Am ales să ne orientăm atenția către a crește frumos păstrând valorile pe care ni le-am asumat de la bun început.
Cămășile noastre sunt create cu minuțiozitate încă de la etapa de design.  Suntem atente la ce elemente combinăm și cum aranjăm liniile modelelor, astfel încât rezultatul să fie apreciat de femeia care își cunoaște valoarea, care iubește să fie radiantă, care vrea să poarte o ținută de calitate ce se face remarcată prin eleganță, simplitate și un strop de ”sofisticat”.

Ne dorim să punem autenticitatea și conexiunea sinceră cu inima noastră pe primul loc și lansăm îndemnul de a face ceva bun pentru suflet, în fiecare zi. Tot pentru viitor ne-am propus să facem cât mai multe femei fericite, care se simt bine în corpul lor și au încredere în puterea lor interioară.
Și pentru că TRU este un brand al femeilor autentice, asumate, dornice să aibă o evoluție frumoasă în plan personal și profesional, ne dorim ca acest început de drum să fie despre feminitate, bucurie de a trăi, eleganță.
Vă invităm în această călătorie alături de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *