Livrare si retur

Finalizarea comenzii si transportul

            În momentul în care adaugi un produs în coș pe site-ul www.trulabel.com, după finalizarea comenzii vei primi automat un mail cu o confirmare a înregistrării comenzii.

            După efectuarea platii si primirea facturii vei primi produsul comandat  prin curier in maxim 5-7 zile lucratoare, in functie de localitatea in care se face livrarea. Termenul de livrare se poate prelungi in perioadele de ofertele speciale sau in cazul in care volumul de comenzi e unul foarte mare. Costul comenzii va fi suportata de catre client si va fi 20 Ron indiferente de localitatea in care se livreaza.

Returul produsului  

            Clientul TRU poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:
            – Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site;
            – Coletele ce prezinta deteriorari severe;
            – Produsele ce au fost livrate gresit;
            – Produsele care au marimi (grosimi) eronat comandate;

            Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, ce achizitioneaza produse din siteuri.  Clientul este obligat sa returneze produsele numai daca sunt in stare initiala ( stare perfecta, fara urme, pete si cu toate etichetele atasate ) impreuna cu factura fiscala.
            In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data receptionarii produselor, prin virament bancar. Plata transportului catre TRU va fi suportata de catre client. La retrimiterea coletului(schimb) plata va fi suportata de catre noi. (TRU).Produsele se schimba in limita stocului disponibil.

Pentru a returna un produs va rugam sa completati formularul de retur (Click) de pe site.