Reclamații

         RECLAMAȚII

În cazul în care ai primit un produs neconform, te rugăm să ne contactezi folosind adresa de email trulabel2@gmail.com sau telefonic la numărul +40766441730.

         PLATFORMA ODR

         Dacă achiziționați bunurile în calitate de consumator, ai dreptul să utilizezi calea extrajudiciară de soluționare a litigiilor și de revendicare prin Platforma Interactivă de Soluționare a Disputelor Online (ODR), în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 524/2013 al Parlamentul European și al Consiliului din 21 mai 2013 privind sistemul online de soluționare a litigiilor în materie de consum și modificările la Regulamentul (CE) nr. 2006/2004 și la Directiva 2009 / CE.

         Platforma ODR este un instrument interactiv pus la dispoziția consumatorilor din Uniunea Europeană prin care se poate depune o plângere. Link către platforma SOL: https://ec.europa.eu/consumers/odr

         În același timp, am dori să te informăm că utilizarea acestui sistem de soluționare a litigiilor de către noi nu este obligatorie.

         Dorim să îți reamintim că adresa de e-mail la care ne puteți contacta pentru a soluționa orice situație trulabel2@gmail.com.