Un proiect dedicat feminității

TRU ca și concept și mai apoi ca brand a prins viață atunci când eu și colega mea Alina am conturat identitatea femeii care ar alege cămășile create de noi. Și noi suntem femei și am căutat deseori o cămașă care să vină cu acel efect de WOW, însă nu întotdeauna găseam ceva potrivit.
Atunci ne-am dat seama că poate ceea ce există în imaginație ar putea fi transpus în realitate.
Așadar, femeile ca și noi,  iubitoare  de eleganță, simplitate și rafinament au fost sursa noastră de inspirație.
Prima noastră colecție a fost creată cu mult drag și multă pasiune. Ne-am dorit să fie o surpriză plăcută pentru toate acele femei care prețuiesc calitatea în ținutele pe care le aleg, care vor ceva special.

Da, noi femeile, așa suntem, vrem să ne simțim speciale. Ne dorim să fim iubite și apreciate, dar poate ritmul alert în care se desfășoară viețile noastre, nu ne permite să fim în armonie cu acea strălucire interioară care am dori să se vadă în exterior.

Pentru toate acele momente în care vrem să ne simțim apreciate, sau pentru toate momentele în care vrem să strălucim din interior, TRU ne reamintește să fim ”true to yourself”.

Credem că misiunea noastră este reflectată foarte bine de acest mesaj de brand pentru că împlinirea vieții de aici vine, din autenticitate din măiestria de a trăi în acord cu adevărul interior.

Creăm cămăși și accesorii speciale pentru că  vrem să promovăm farmecul natural al femeii, eleganța și unicitatea esenței interioare.

Totodată, nu creăm doar piese vestimentare deosebite, ci ne-am asumat să fim eco friendly, să creștem zona de awareness pentru nevoia de a fi cât mai prietenoși cu mediul înconjurător și ne dorim implicarea în comunitate, prin proiecte sociale și educaționale.
Ne dorim să inspiram femeile să evolueze și să devină cea mai bună variantă a lor, iar acest lucru este de asemenea inspirația noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *