Femei frumoase, imperfecte

”Frumusețea nu este exterioară; frumusețea e dată de lumina din inimă”. Khalil Gibran

Femeia de azi resimte o presiune majoră din exterior – trebuie să fie de succes, să aibă o carieră strălucită, să fie o soție bună și/sau o mamă dedicată copiilor ei, să fie și femeie în casă, să gestioneze activitățile familiei și, desigur, să aibă timp și pentru ea.
De cele mai multe ori femeia de azi constată că după ce bifează toate acele lucruri pe care le are de făcut, nu îi mai rămâne timp pentru ea. Momentele de răsfăț par desprinse din niște vremuri îndepărtate la care visăm uneori cu ochii deschiși.


Și totuși, momentele pe care ni le dedicăm nouă însene sunt esențiale pentru sănătatea fizică, mintală și emoțională.
Cu cât ne facem un pic de timp pentru a ne reconecta, cu atât vom avem inima mai luminoasă, iar asta se va vedea în exterior.

Când te simți bine, când ai accesat starea de echilibru interior se vede frumusețea ta peste tot.

O cămașă TRU doar accentueză această stare. Este un accesoriu care pune în valoare și mai mult ceea ce e deja frumos în interior. Cel puțin asta ne dorim să facem zi de zi prin munca noastră.
Încrederea pe care o avem se vede în zâmbetul nostru.Cămășile TRU nu fac altceva decât să ne învăluie în energia aceea frumoasă care ne dă încredere și ne face să ne simțim bine în propria autenticitatea.
Remintirea noastră – așa cum ești, ești deja minunată, femeie!

Caută mai des să îți acorzi timp, să te bucuri, să fii frumoasă, nu perfectă.
Felul în care te simți se percepe în exterior, iar acest lucru influențează la nivel subtil și felul în care se simt oamenii în jurul tău.

Ai observat cum atunci când porți ceva ce îți place ai mai multă încredere în tine și automat o atitudine care îi atrage pe cei din jur?

Da, e nevoie să ne amintim mai des: de cele mai multe ori frumusețea vine din încredere!

Cămășile pe care noi le creăm sunt dedicate femeilor autentice, care au depășit teama de a fi ele însele. Femeile TRU, sunt în primul rând, femei cu o frumusețe interioară; nu perfecte, ci imperfecte, dar asumate, dornice să evolueze.

Pentru astfel de femei detaliile sunt importante, iar munca noastră presupune o aliniere armonioasă a acestor detalii, ca rezultatul final să fie în rezonanță cu personalitatea aceleia care alege o cămașă TRU.

Pentru tine, ce e important la o cămașă?

Care sunt acele detalii la care ești atentă și te determină să faci alegerea potrivită?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *